| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
TUWien Newbie

Daxil ol: Oct 17, 2009 Mesajlar: 608 Şəhər/ölkə: Vienna, Austria
|
Göndərilib: Çər. Yan. 20, 2010 1:32 am Mesaj mətni: özüne qulluq |
|
|
özüne qullug ne zamana kimi davam etmelidir?
men bezdim bu ishlerden..Allak kessin
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
kamelia Newbie

Daxil ol: Jan 17, 2010 Mesajlar: 60
|
Göndərilib: Çər. Yan. 20, 2010 10:51 pm Mesaj mətni: |
|
|
tesevvur edirem butun gunu komputerin qabaginda ozunden xeberi olmayanda adam ne gune duwur???)))
ozune qulluq sona kimi davam etmelidir..mesel var evini temiz saxla qonagın geler,özünü temiz saxla ölümün geler...
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
TUWien Newbie

|
|
| Əvvələ qayıt |
|
Seninem Newbie

Daxil ol: Jan 23, 2010 Mesajlar: 22
|
Göndərilib: Ş. Yan. 23, 2010 6:52 am Mesaj mətni: Re: özüne qulluq |
|
|
| TUWien yazıb: | özüne qullug ne zamana kimi davam etmelidir?
men bezdim bu ishlerden..Allak kessin | Insan azca boyuyub aqli kesmeye basladiqi gunden ozune qulluq etmekle mesquldur.Siz eger yalniz ev isleri gormeyi ozune qulluq sayirsinizsa yanilirsiniz.Insanin aldiqi tehsil ,isleyib mevacib almasi,aile qurmasi ve s. belece butun heyat proqrami ozune qulluq demekdir...Yox eger siz yalniz qadin islerini nezerde tutursunuzsa inanin mene bu daha gozeldir ,neinki, kiminse eline mohtac olub ondan yemek,icmek gozlemek.
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
TUWien Newbie

|
|
| Əvvələ qayıt |
|
moderator Newbie

Daxil ol: Jan 29, 2010 Mesajlar: 55
|
Göndərilib: C. Yan. 29, 2010 8:24 pm Mesaj mətni: Re: özüne qulluq |
|
|
| TUWien yazıb: | | Seninem yazıb: | | TUWien yazıb: | özüne qullug ne zamana kimi davam etmelidir?
men bezdim bu ishlerden..Allak kessin | Insan azca boyuyub aqli kesmeye basladiqi gunden ozune qulluq etmekle mesquldur.Siz eger yalniz ev isleri gormeyi ozune qulluq sayirsinizsa yanilirsiniz.Insanin aldiqi tehsil ,isleyib mevacib almasi,aile qurmasi ve s. belece butun heyat proqrami ozune qulluq demekdir...Yox eger siz yalniz qadin islerini nezerde tutursunuzsa inanin mene bu daha gozeldir ,neinki, kiminse eline mohtac olub ondan yemek,icmek gozlemek. |
ehhhh GÜLÜM, men ne vaxta qeder senin ishlerini gorecem? Bir az tez böyü elcileri gonderim  |
GELSENE AY CAMMAT BUNLARA BURDA TOY ELEYEK..ELCI GEDEK BU BEDBEXT UCUN!
OZUNE QULLUGUN ELE SENIN KOMMENTINDIR CORABI TERS GEYEN CUSHKA!AVANTURIST!teqriben 3, 4 il evvel, ancaq klassik geyinirdim, corabimda cox vaxt ag rengde, qara ayaqqabi ile. Qizlar her zaman ne ise pica picla menim ag corabimnan danisirdilar Amma indiedek de oyrene bilmirem, bu onlarin xoshuna gelen elametdi, ya ne sirrdi. Sizde de bele nese qeribe bir sey varsa, pls. sirrini acin
SEN ALLAH SENINEM SENINEM DEYIB CIRMA OZUNU GED OLDA ONUN KIMIN MATAHI DUWUB SENIN BU CUWKE SEVGILINE!!!! ARVAD DI SENIN SEVGILIN! BILDIN! ARVAD HAMAINA GIREN DELEDUZ! 
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
Seninem Newbie

|
Göndərilib: C. Yan. 29, 2010 11:34 pm Mesaj mətni: Re: özüne qulluq |
|
|
[quote="moderator"] | TUWien yazıb: | | Seninem yazıb: | | TUWien yazıb: | özüne qullug ne zamana kimi davam etmelidir?
men bezdim bu ishlerden..Allak kessin | Insan azca boyuyub aqli kesmeye basladiqi gunden ozune qulluq etmekle mesquldur.Siz eger yalniz ev isleri gormeyi ozune qulluq sayirsinizsa yanilirsiniz.Insanin aldiqi tehsil ,isleyib mevacib almasi,aile qurmasi ve s. belece butun heyat proqrami ozune qulluq demekdir...Yox eger siz yalniz qadin islerini nezerde tutursunuzsa inanin mene bu daha gozeldir ,neinki, kiminse eline mohtac olub ondan yemek,icmek gozlemek. |
ehhhh GÜLÜM, men ne vaxta qeder senin ishlerini gorecem? Bir az tez böyü elcileri gonderim  |
GELSENE AY CAMMAT BUNLARA BURDA TOY ELEYEK..ELCI GEDEK BU BEDBEXT UCUN!
OZUNE QULLUGUN ELE SENIN KOMMENTINDIR CORABI TERS GEYEN CUSHKA!AVANTURIST!teqriben 3, 4 il evvel, ancaq klassik geyinirdim, corabimda cox vaxt ag rengde, qara ayaqqabi ile. Qizlar her zaman ne ise pica picla menim ag corabimnan danisirdilar Amma indiedek de oyrene bilmirem, bu onlarin xoshuna gelen elametdi, ya ne sirrdi. Sizde de bele nese qeribe bir sey varsa, pls. sirrini acin
SEN ALLAH SENINEM SENINEM DEYIB CIRMA OZUNU GED OLDA ONUN KIMIN MATAHI DUWUB SENIN BU CUWKE SEVGILINE!!!! ARVAD DI SENIN SEVGILIN! BILDIN! ARVAD HAMAINA GIREN DELEDUZ! [/quote Anlamadim TUWeinin kisi olduqunu bilirsiniz sevgilisinin kim olduqunu gozleyirdiniz ARVAD,ARVAD deye ciqiirirsiniz elbette men qadinam,Bize TOY ELEMK ISE ,,,eziyyet cekmeyin Allahin komekliyi ile eger munasibetlerimiz gozlediyimiz mecraya yonelse,ailelerimizin raziliqi ile ish resmiyyete kecse ele de fikirlesmisdik,daha doqrusu Tuwienin fikiridir, burda aciq elan yazib butun forum ehlini toyumza caqiracaqiq,axi sizlersiniz bizim tanisliqimiza sebeb,bunu ucun haminiza boyuk tesekkurler...ele size de tesekkurler curbecur niklerle yazib ozunu gostermeye cesareti catmayan xanim... 
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
moderator Newbie

Daxil ol: Jan 29, 2010 Mesajlar: 55
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
Seninem Newbie

|
|
| Əvvələ qayıt |
|
TUWien Newbie

|
|
| Əvvələ qayıt |
|
Nar1000 Newbie

Daxil ol: Feb 16, 2010 Mesajlar: 12
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
|
|
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı düzəldə biməzsiniz. Bu forumdakı mesajlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.
|
|
| | | | |